Herinneringslantaarn

Houd de herinnering aan een overleden dierbare levend. Voor altijd.

Herinneringslantaarn

Houd de herinnering aan een overleden dierbare levend. Voor altijd.

Gastenboek

 

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
17 berichten.
Heleen van der Heide schreef op 23 oktober 2023 om 14:14
Geacht bestuur Herinneringslantaarn, Heel veel dank voor de organisatie en de inhoud van de 9e Herinneringsbijeenkomst gisteren! Het was weer een bijzondere, warme en sfeervolle bijeenkomst. Hartelijke groet, Heleen van der Heide
Fam. Döll schreef op 22 november 2022 om 11:50
Beste mensen Graag willen wij jullie bedanken voor de fijne bijeenkomst gisteren. Was erg wisselend met muziek, zang, teksten enz. Met verhalen ga je zelf ook weer herinneringen van je eigen dierbaren ophalen, zoals bij ons het muziek spelen en zingen. De techniek ging ook goed. Nu we vaker de bijeenkomst bijwonen kennen we elkaar en weten jullie ook dat wij een visuele beperking hebben. We maken veel reklame voor jullie en vertellen het. Wat jullie ook zeiden het is altijd maar weer erg zoeken en bedenken hoe een nieuwe bijeenkomst invulling te geven, maar altijd is dit erg wisselend en fijn dat er toch nog steeds nieuwe mensen bij komen. Succes met jullie werk en tot later. Groeten, Esther Döll Ineke Schollema
Hermien Segaar Lion Cachet schreef op 21 november 2022 om 13:54
Geacht Bestuur , Dank U allen wel voor de mooie bijeenkomst op 20 November jl. Het was zeer dierbaar en de muziek prachtig. De beide families Schepp en Huurdeman waren zeer dichtbij in hun verhalen en ook nog echte Amersfoortsers. We hebben er veel aangehad. Na afloop liep ik terug met Joke Verwey en haar familie. We dronken nog een glas wijn met elkaar en vertelden over onze dierbaren en memoreerden nog eens dat onze mannen veel aan elkaar hebben gehad in de tijd dat we naast elkaar woonden. Dank voor de organisatie en mijn groeten , tot ziens .
L. Verreijt schreef op 20 november 2022 om 21:57
Hartelijk dank voor de stemmige avond.
Madeleine de Jong uit Amersfoort schreef op 7 november 2022 om 11:09
Hartelijk dank voor de uitnodiging voor de Herinneringsbijeenkomst in november in Theater de Lieve Vrouw. Vorig jaar was ik diep onder de indruk van het geboden programma met muziek en bijzonder persoonlijke voordrachten. Mijn familie en ik vonden eveneens het opnoemen en projecteren van alle overledenen met een lichtje in de toren ontroerend. Een avond met een goudverlicht randje om herinneringen levend te houden.
L.G. Houwer - van Til schreef op 25 oktober 2021 om 11:19
Gisteravond heb ik samen met mijn zoon gekeken naar de livestream vanuit het Lieve Vrouwetheater. Mooi en liefdevol.
Ineke Bunk schreef op 13 oktober 2020 om 10:57
Prachtige uitzending. Wat een mooi herinnering. Het doet mij zo goed. Hartelijk dank. Hoop, dat we er volgend jaar weer bij kunnen zijn. Dit is wel een hele goede oplossing. Dank voor het vele werk.
Ineke Bunk uit Hoogland schreef op 10 november 2019 om 23:18
Een prachtige avond. Met mooie muziek, herinneringen. Top, dat dit ieder jaar zo’n prachtige avond is. Dank jullie wel. Ik ben zo blij, dat ik bij jullie mijn overleden moeder Catrina Willemina van Meeteren kan herdenken en iedere avond naar de toren kan kijken met de Herinneringslantaarn. Succes met jullie werk, Ineke Bunk
Schulp Uitvaarten, voor een liefdevol afscheid uit Amersfoort schreef op 13 december 2018 om 15:16
Graag adviseer ik families om licht voor hun overleden dierbaren te laten schijnen in de herinneringslantaarn van de prachtige Onze Lieve Vrouwentoren. En.... elke keer bij het zien van de toren raakt het mij "Dat dit licht mag verwarmen en troosten".
Trees Scheerder uit Amersfoort schreef op 15 oktober 2018 om 19:41
Een mooie avond. Het was echt de moeite waard. Vooral de muziek spreekt me bijzonder aan. Knap dat jullie ieder jaar een mooie bijeenkomst kunnen verzorgen.
Suzanne Uleman uit Amersfoort schreef op 15 oktober 2018 om 12:37
Veel dank voor de mooie avond gisteren in theater de Lieve Vrouw, waar ik met mijn gezin voor het eerst bij was, om onze dochter Daniëlle te herdenken. Zij overleed op 16 januari 2017, op 28-jarige leeftijd. We waren gisteren vooral zeer onder de indruk van de stadsdichteres en de zangeres. Hun woorden en muziek raakten me diep. Ook de rest van het programma was mooi en soms indrukwekkend. Hartelijk dank nogmaals voor jullie inspanningen voor dit hele project. Vriendelijke groet, Suzanne Uleman
Ineke Smink-Veltman uit Amersfoort schreef op 23 oktober 2017 om 21:01
Wat een prachtige herdenkingsbijeenkomst heeft u georganiseerd op 22 oktober 2017! De ontvangst, de muziek, de zang, de persoonlijke verhalen en de foto’s op de achtergrond van de Onze Lieve Vrouwe Toren, allemaal even indrukwekkend. Na afloop hebben we nog een keer in de hal van de toren kunnen genieten van het Kamerkoor Convocati. Complimenten en hartelijk dank voor al uw inspanningen!
Trees Scheerder schreef op 21 november 2016 om 12:00
Voor het bestuur een woord van dank voor de sfeervolle herdenking van gisteren. Het was weer de moeite waard. Vooral de zang was prachtig. Hartelijke groet,
Tilly Sieling uit Barneveld schreef op 2 november 2016 om 13:48
Dierbare gedachte dat Bert Vlot wordt herinnerd op deze mooie unieke manier. Zijn liefde straalt door in de harten van mensen.
Jana Beranová uit Amersfoort schreef op 26 oktober 2016 om 15:32
wat een mooi woord en mooi idee: herinneringslantaarn
Suzanne Starke uit Amersfoort schreef op 17 oktober 2016 om 12:19
Ik wil het bestuur nogmaals enorm bedanken voor de moeite die gedaan is om mijn vader (een van de Herinnerden) op een beeldscherm aanwezig te laten zijn op mijn bruiloft op 2 juli jl. Ik ben getrouwd in deze hele mooie toren en hij was er daar door bij. Bedankt!
Kisner en Van der Waarde uit Amersfoort schreef op 23 mei 2016 om 15:22
Beste mensen, prachtige site hebben jullie ontwikkeld. 's avond bij het naar bed gaan kijk ik altijd even naar de Onze Lieve Vrouwen toren. Herinneringen aan mensen - hoog in lucht -, lichtjes in de donkere nacht, dierbare die op deze manier bij ons blijven.