Herinneringslantaarn

Houd de herinnering aan een overleden dierbare levend. Voor altijd.

Herinneringslantaarn

Houd de herinnering aan een overleden dierbare levend. Voor altijd.

Gastenboek

 

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
10 berichten.
Ineke Bunk uit Hoogland heeft geschreven op 10 november 2019 om 23:18
10 november 2019 Een prachtige avond. Met mooie muziek, herinneringen. Top, dat dit ieder jaar zo’n prachtige avond is. Dank jullie wel. Ik ben zo blij, dat ik bij jullie mijn overleden moeder Catrina Willemina van Meeteren kan herdenken en iedere avond naar de toren kan kijken met de Herinneringslantaarn. Succes met jullie werk, Ineke Bunk
Schulp Uitvaarten, voor een liefdevol afscheid uit Amersfoort heeft geschreven op 13 december 2018 om 15:16
Graag adviseer ik families om licht voor hun overleden dierbaren te laten schijnen in de herinneringslantaarn van de prachtige Onze Lieve Vrouwentoren. En.... elke keer bij het zien van de toren raakt het mij "Dat dit licht mag verwarmen en troosten".
Trees Scheerder uit Amersfoort heeft geschreven op 15 oktober 2018 om 19:41
Een mooie avond. Het was echt de moeite waard. Vooral de muziek spreekt me bijzonder aan. Knap dat jullie ieder jaar een mooie bijeenkomst kunnen verzorgen.
Suzanne Uleman uit Amersfoort heeft geschreven op 15 oktober 2018 om 12:37
Veel dank voor de mooie avond gisteren in theater de Lieve Vrouw, waar ik met mijn gezin voor het eerst bij was, om onze dochter Daniëlle te herdenken. Zij overleed op 16 januari 2017, op 28-jarige leeftijd. We waren gisteren vooral zeer onder de indruk van de stadsdichteres en de zangeres. Hun woorden en muziek raakten me diep. Ook de rest van het programma was mooi en soms indrukwekkend. Hartelijk dank nogmaals voor jullie inspanningen voor dit hele project. Vriendelijke groet, Suzanne Uleman
Ineke Smink-Veltman uit Amersfoort heeft geschreven op 23 oktober 2017 om 21:01
Wat een prachtige herdenkingsbijeenkomst heeft u georganiseerd op 22 oktober 2017! De ontvangst, de muziek, de zang, de persoonlijke verhalen en de foto’s op de achtergrond van de Onze Lieve Vrouwe Toren, allemaal even indrukwekkend. Na afloop hebben we nog een keer in de hal van de toren kunnen genieten van het Kamerkoor Convocati. Complimenten en hartelijk dank voor al uw inspanningen!
Trees Scheerder heeft geschreven op 21 november 2016 om 12:00
Voor het bestuur een woord van dank voor de sfeervolle herdenking van gisteren. Het was weer de moeite waard. Vooral de zang was prachtig. Hartelijke groet,
Tilly Sieling uit Barneveld heeft geschreven op 2 november 2016 om 13:48
Dierbare gedachte dat Bert Vlot wordt herinnerd op deze mooie unieke manier. Zijn liefde straalt door in de harten van mensen.
Jana Beranová uit Amersfoort heeft geschreven op 26 oktober 2016 om 15:32
wat een mooi woord en mooi idee: herinneringslantaarn
Suzanne Starke uit Amersfoort heeft geschreven op 17 oktober 2016 om 12:19
Ik wil het bestuur nogmaals enorm bedanken voor de moeite die gedaan is om mijn vader (een van de Herinnerden) op een beeldscherm aanwezig te laten zijn op mijn bruiloft op 2 juli jl. Ik ben getrouwd in deze hele mooie toren en hij was er daar door bij. Bedankt!
Kisner en Van der Waarde uit Amersfoort heeft geschreven op 23 mei 2016 om 15:22
Beste mensen, prachtige site hebben jullie ontwikkeld. 's avond bij het naar bed gaan kijk ik altijd even naar de Onze Lieve Vrouwen toren. Herinneringen aan mensen - hoog in lucht -, lichtjes in de donkere nacht, dierbare die op deze manier bij ons blijven.